OCH VINNAREN ÄR

RONJA ÖRTLUND
HERRLJUNGA

Grattis! Hur känns det att ha fått sommarjobbet?

Helt underbart!

Beskriv dig själv lite kort:
Jag är en person som ofta har mycket att göra, det kan vara allt ifrån att träffa vänner till att skruva med bilen och sen ge mig ut i naturen. Jag tycker om att träffa nya människor och att lära mig nya saker och jag blir oftast gladast när jag har kommit på en bra lösning på ett problem, det gör mig liksom lite stolt på något vis.

Varför sökte du just till Volvo Personvagnar?

Att arbeta inom industrin och i synnerhet bilindustrin har blivit min dröm. Ett sommarjobb som ingenjör är det perfekta sättet att knyta kontakter och komma fram till exakt vilken del av industrin jag vill inrikta mig på.

OM SOMMARJOBBEN

TA BILEN TILL FRAMTIDEN

FAKTA

- Sommarjobb på heltid (kl 8.00-16.45) vecka 24-28 med bas i Göteborg.
- Inledningsutbildning två dagar med PR-träning, bloggutbildning och grundutbildning i vad en ingenjör gör.
- Avtalsenlig lön.
- Tjänsteintyg från arbetsgivaren
 + diplom från Teknikföretagen.

KRAV

Vi söker dig med ingenjörsdrömmar, idéer och kreativt tänkande. Har du körkort får du ut extra mycket av det här sommarjobbet.

BOENDE

Ordnas själv av sommarjobbaren.

Volvo Personvagnar är ett av bilindustrins absolut starkaste varumärken. En stolt svensk som gjort internationell karriär. Vem har inte sett våra bilar i till exempel amerikanska filmer? Vi har en lång historia av världsledande innovationer. Något vi använder oss av för att skapa en spännande och framgångsrik framtid – både för oss som företag och för dig som vill göra resan tillsammans med oss.
Idag är klimatutmaningen ett av våra huvudfokus. Bara de senaste åren har våra kunniga ingenjörer sänkt koldioxidutsläppen från Volvobilar med 20–25 %. Men vi nöjer oss inte med det – vår vision är att skapa bilar som är helt fria från skadliga utsläpp. Kanske är det just din idé som tar oss ända fram?

Ditt sommarjobb hos oss i Göteborg ger dig en spännande inblick i både utveckling och produktion – och en chans att lära av ingenjörer som brinner för sina jobb:
– Program Management: Bilprojekt från 0 till 100 – hur går det till?
– Design: Kul att köra, säker, och snygg - hur går det ihop?
– Design & Release: Blir alla ritningarna till en hel bil?
– Provbana och krockcentrum: Klarar bilen våra tuffa krav?
– Produktion: Kedjan du följt landar i färdiga bilar till våra kunder.