OCH VINNAREN ÄR

CLARA LINDSJÖ
UPPSALA

Grattis! Hur känns det att ha fått sommarjobbet?

Jag är jättejätteglad. Är förvånad, men sjukt glad!

Beskriv dig själv lite kort:
Jag är en kreativ, analytisk tjej som älskar att lösa problem med båda hjärnhalvorna. Har alltid varit intresserad av teknik, allt ifrån allmän vardagsteknik till den teknik jag använder i mitt musikskapande. Har gått naturvetenskapligt program med media- och musikinriktning på gymnasiet och har tänkt utbilda mig till civilingenjör, eller kanske arkitekt.

Varför sökte du just till Volvo Lastvagnar?

Jag har länge funderat på att plugga till civilingenjör, men aldrig riktigt greppat vad det innebär. Att få chansen att jobba på de arbetsplatser en ingenjörsutbildning kan leda till vore en ynnest och fruktansvärt lärorikt, och kan förhoppningsvis motivera en framtida karriär inom teknik.

OM SOMMARJOBBEN

EN FRAMTIDSRESA MED
VOLVO LASTVAGNAR

FAKTA

- Vecka 25-28 samt 32-35 enligt överenskommelse.
- Göteborg, Arendal.
- Inledningsutbildning två dagar med PR-träning, bloggutbildning och grundutbildning i vad en ingenjör gör. Samt internutbildning hos Volvo Lastvagnar.
- Avtalsenlig lön.
- Tjänsteintyg från Volvo Lastvagnar och diplom från Teknikföretagen.

KRAV

Att du är teknikintresserad, nyfiken, kommunikativ, ambitiös och vill arbeta i team.

BOENDE

Boende kan ordnas under ovanstående veckor av oss.

Vill du arbeta på ett globalt världsledande företag? Välkommen till Volvo Lastvagnar, After Market Training!

Volvo Lastvagnars vision är att vara världsledande inom service och tillverkning av lastbilar. Varje dag möter våra begåvade medarbetare nya utmaningar som utmanar deras kompetens, kreativitet och uppfinningsrikedom. Nu får du chansen att under fyra till sju veckor bli en del av våra vassa team. Du blir delaktig i arbetet med en av våra stora utbildningsinsatser, där våra tekniker världen över tävlar i teknisk kompetens och förmåga att serva våra produkter. Du får lära dig lösa problem och se hur våra avancerade lastbilar är konstruerade.

Din placeringsort är Göteborg men under din "resa" kommer du även att besöka flera andra Volvo-företag, kunder och återförsäljare med verksamhet i Sverige.