OCH VINNAREN ÄR

LOUISE NORDHOLM
JÖNKÖPING

Grattis! Hur känns det att ha fått sommarjobbet?

Helt fantastiskt! Jättespännande!

Beskriv dig själv lite kort:
En ambitiös och driven 19-årig tjej som lägger ner mycket tid på skolan och mitt företag. Att träffa nya människor är bland det bästa jag vet och jag älskar att ställas inför nya utmaningar där jag får tänka till.

Varför sökte du just till Husqvarna?

Det var en möjlighet jag väntat på! Ingenjörsyrket är outforskad mark för mig men det är också något som lockar otroligt mycket. Att få möjlighet att slå hål på myten att ingenjörer är tråkiga är fantastiskt och jag tror att speciellt ungdomar behöver se att det faktiskt är de där ingenjörerna som förnyar och förbättrar, inte bara våra liv utan även världen.

OM SOMMARJOBBEN

VI LOVAR ATT DU SLIPPER
KLIPPA GRÄSET...

FAKTA

- Sommarjobb på heltid vecka 24–27. Du kommer att få vara med och utveckla nya produkter på vår anläggning i Huskvarna och också på fabriken i England.
- Inledningsutbildning två dagar med PR-träning, bloggutbildning och grundutbildning i vad en ingenjör gör.
- Avtalsenlig lön.
- Tjänsteintyg från arbetsgivaren
 + diplom från Teknikföretagen.

KRAV

Vi söker dig med ingenjörsdrömmar, idéer och kreativt tänkande.

BOENDE

Ordnas själv av sommarjobbaren i Huskvarna. Resan till England och boendet där står vi för.

I vissa traditionella sommarjobb får du använda våra produkter. I det här sommarjobbet får du vara med och utveckla dem istället!

Husqvarna är världens största tillverkare av utomhusprodukter som motorsågar, trimmers, gräsklippare och trädgårdstraktorer. Både privatpersoner och proffs hör till våra kunder, och våra produkter säljs i mer än 100 länder.

Här är ett exempel: Under tusentals år har betande får visat oss hur man tar en gräsmatta till perfektion: klipp bara lite, hela tiden, i ett slumpmässigt mönster. På Husqvarna beslutade vi oss att ta idén vidare och utvecklade robotgräsklipparen Husqvarna Automower®. Den har fulländats under många år för att åstadkomma den perfekta gräsmattan, medan du gör – ingenting.

Som sommarjobbare hos oss är du delaktig i arbetet kring robotgräsklipparna, bland annat på tillverkningsplatsen i England.