OCH VINNAREN ÄR

ANNÉA NESTRELL
STOCKHOLM

Grattis! Hur känns det att ha fått sommarjobbet?

Känns jättebra. Jag ville jättegärna ha det! Är en väldigt bra möjlighet.

Beskriv dig själv lite kort:
Jag är en social person som tycker när det händer mycket. Gillar produktutveckling och vill i framtiden bli civilingenjör eller kanske arkitekt. Jag går andra året på Thorildsplans gymnasium, teknikprogrammet med inriktning industridesign.

Varför sökte du just till Electrolux?

Jag gillar när det är lite rörigt och problematiskt, alltså att lösa sådana situationer. Älskar när saker inte alltid blir som man tror och oftast blir det bättre på det sättet också. Allt löser sig ändå på något sätt.

OM SOMMARJOBBEN

HJÄLP OSS TA FRAM
FRAMTIDENS VARDAGSHJÄLTAR

FAKTA

- Arbetsplats: Electrolux huvudkontor i Stockholm.
- Fyra veckor med början i juni.
- Inledningsutbildning två dagar med PR-träning, bloggutbildning och grundutbildning i vad en ingenjör gör.
- Avtalsenlig lön.
- Tjänsteintyg från arbetsgivaren
 + diplom från Teknikföretagen.

KRAV

Vi söker en sommarjobbare som är kreativ och kan lösa problem. Teknisk kompetens och förståelse är en fördel. Konsumenters behov och önskemål är grunden för all Electrolux produktutveckling, så du får gärna ha diskat någon gång – för hand eller med diskmaskin.

BOENDE

Ordnas själv av sommarjobbaren.

Electrolux är en av världens ledande tillverkare av hushållsmaskiner och motsvarande utrustning för proffs. I sortimentet ingår kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, dammsugare, spisar och luftkonditionering. Vi fokuserar på att ta fram innovativa produkter designade med omtanke om användaren. 40 miljoner sålda Electrolux-produkter varje år i 150 länder är ett tecken på att vi hittar rätt.

Som sommarjobbare här kommer du att få vara med i utvecklingen av en riktig vardagshjälte: Diskmaskinen – som gör livet enklare, bekvämare och mer miljövänligt. På vårt nya globala centrum för forskning och utveckling av diskmaskiner kommer du att få inblick och fördjupa dig i hur det går till när Electrolux tar fram diskmaskiner för konsumenter i olika delar av världen.

Besök www.electrolux.com för mer information om Electrolux.