OCH VINNAREN ÄR

SIMON FAGERSTRÖM
LINKÖPING

Grattis! Hur känns det att ha fått sommarjobbet?

Jag är lite chockad, men det känns jättekul

Beskriv dig själv lite kort:
Jag är en mycket motiverad person som hela tiden vill lära mig nytt. Jag ger alltid 100% och vill verkligen förstå helheten i projekt. Jag gillar att sitta framför Wikipedia och slå upp slumpmässiga artiklar. Utöver att lära mig nya saker gillar jag att umgås med vänner och familj, lyssna på musik och vara ute i naturen.

Varför sökte du just till DeLaval?

Jag älskar att lära mig nytt, det är det bästa jag vet. Att få en grundläggande förståelse för att jag ska få ett helhetsperspektiv på världen. Jag tror jag blir en riktigt störig sommarjobbare för jag brukar fråga om i princip allt. Kul att deras produkter används av kor.

OM SOMMARJOBBEN

ÄR DU NÄSTA
GUSTAF DE LAVAL?

FAKTA

- Sommarjobb på heltid vecka 23-26
  med bas i Tumba.
- Inledningsutbildning två dagar med
  PR-träning, bloggutbildning och
  grundutbildning i vad en ingenjör
  gör.
- Avtalsenlig lön.
- Tjänsteintyg från arbetsgivaren
 + diplom från Teknikföretagen.

KRAV

Vi söker dig som vill jobba med passionerade ingenjörer som antagit utmaningen att förbättra möjligheterna för världens viktigaste livsmedelsproducenter.

BOENDE

Ordnas själv av sommarjobbaren.

DeLavals historia börjar 1878 när Gustaf de Laval uppfann separatorn, något som revolutionerade mjölkindustrin. Vad är nästa stora landvinning? Vill du vara med på resan dit? Välkommen till en värld där kor, robotar och människor möts – och chansen att uppleva teknik som är bland världens mest avancerade och spännande.

Som sommarjobbare på DeLaval kommer du att få insyn i både forskning, utveckling och produktion. Du kommer i huvudsak att arbeta på vårt huvudkontor i Tumba men också göra besök på våra anläggningar ute i landet.