OCH VINNAREN ÄR

MINNEA HOLM
SOLNA

Grattis! Hur känns det att ha fått sommarjobbet?

Jättebra! Jätteroligt och spännande!

Beskriv dig själv lite kort:
En helikopternörd, musikälskare och scoutledare. När jag inte scoutar, spelar piano eller stirrar upp i skyn brukar jag träna, umgås med vänner och jobba för en grönare miljö.

Varför sökte du just till Bombardier?

Jag ville ha jobbet för att jag älskar teknik. Jag vill lära mig mer, inspireras och utvecklas. Framtids- och miljöfrågor är något jag brinner för och jag tänker absolut vara med och forma ett mer hållbart samhälle (och tuffare helikoptrar). Det här är vad jag vill jobba med i framtiden!

OM SOMMARJOBBEN

GET ON BOARD
WE WILL TAKE YOU FURTHER!

FAKTA

– Vi kommer tillsammans överens om vilka veckor du ska vara hos oss.
– Placeringsort: Stockholm.
– Inledningsutbildning två dagar med PR-träning, bloggutbildning och grundutbildning i vad en ingenjör gör samt utbildningen "Vistas i spår".
– Avtalsenlig lön.
– Tjänsteintyg från arbetsgivaren  + diplom från Teknikföretagen.

KRAV

Vi söker dig som är nyfiken på ingenjörsrollen och som är intresserad av ämnen som teknisk fysik, elektronik och mjukvara.

BOENDE

Ordnas själv av sommarjobbaren.

Bombardier är ett globalt transportföretag inom flyg och tåg. Vi är världens största tågtillverkare och utvecklar höghastighetståg, tunnelbanetåg, intercitytåg och godståg. Vi är verksamma i fler än 60 länder, på fem kontinenter. Våra 62 900 anställda konstruerar, tillverkar, säljer och servar ett av de bredaste utbuden av tåg och flyg i världen. Vårt huvudkontor finns i Montréal, Kanada. I Sverige finns vi idag på sex orter och sysselsätter totalt 2 200 personer – nu kan du prova på hur det är att vara en av dem.

Du kommer att få prova på att arbeta på såväl ingenjörs-avdelningarna som ute i spår och få delta i arbetet med utveckling och testning av tåg och signalsystem.