OCH VINNAREN ÄR

LINNEA UTTERHEIM
ÖREBRO

Grattis! Hur känns det att ha fått sommarjobbet?

Jättehärligt, det var ju många som sökte. Hedrad att det blev jag! Och att få blogga om mina upplevelser ska bli roligt.

Beskriv dig själv lite kort:
En ambitiös och noggrann tjej som jobbar bra i grupp och som inte är rädd för utmaningar.

Varför sökte du just till Atlas Copco?

Jag har sedan länge drömt om att bli ingenjör och att utveckla produkter för att kunna bygga ett bättre samhälle. Därför tycker jag det ska bli kul att testa på jobbet i verkligheten redan nu.

OM SOMMARJOBBEN

VI HAR VARIT INNOVATIVA
SEDAN 1873. NU ÄR DET DIN TUR!

FAKTA

- Sommarjobb på heltid med bas i Örebro. Vi kommer tillsammans överens om vilka veckor du ska vara här, men vecka 28–30 har vi stängt.
- Inledningsutbildning två dagar med PR-träning, bloggutbildning och grundutbildning i vad en ingenjör gör.
- Avtalsenlig lön.
- Tjänsteintyg från arbetsgivaren
 + diplom från Teknikföretagen.

KRAV

Vi söker dig som gillar stora maskiner, att hitta nya lösningar och lösa problem tillsammans med andra.

BOENDE

Boende ordnas av oss.

Välkommen till Atlas Copco i Örebro. Hos oss kommer du att få insyn i designarbetet och produktionen av våra maskiner för gruv- och anläggningsindustrin. Du kommer att få testa CAD-program samt vara med i vårt testlaboratorium. Du kommer också att få besöka en gruva och titta på våra produkter när de används i dess verkliga miljö. Slutligen kommer vi att göra ett besök på Atlas Copco-koncernens huvudkontor i Stockholm.

Här arbetar bland annat systemingenjörer, dataingenjörer, maskiningenjörer, civilingenjörer, elingenjörer och hydraulik-ingenjörer. Det ger dig ett tillfälle att se många olika sidor av ingenjörsjobbet.