OCH VINNAREN ÄR

SAMUEL SCHUSTER
FLEN

Grattis! Hur känns det att ha fått sommarjobbet?

Först och främst jättekul! Första gången jag vunnit en tävling med så många deltagare. Och en bra möjlighet till inblick i ingenjörsyrket.

Beskriv dig själv lite kort:
Ambitiös och utåtriktad, tycker om att upptäcka nya områden och är intresserad av teknik i alla dess former. Är en riktig idrottskille och har i många år sysslat med fotboll, innebandy, pingis och golf, ett tag allt samtidigt.

Varför sökte du just till ASSA?

Det verkar vara hur häftigt som helst att se hur det är att vara ingenjör och få betalt för det. Jag planerar själv att läsa till ingenjör och är därför nyfiken på att se hur en ingenjör jobbar. Det verkar helt enkelt vara ett roligt jobb som passar mig som handen i handsken.

OM SOMMARJOBBEN

NYCKELN TILL FRAMGÅNG
TILLVERKAS I ESKILSTUNA

FAKTA

- Sommarjobb på heltid vecka 24–27
  med bas i Eskilstuna.
- Inledningsutbildning två dagar med
  PR-träning, bloggutbildning och
  grundutbildning i vad en ingenjör
  gör.
- Avtalsenlig lön.
- Tjänsteintyg från arbetsgivaren
  + diplom från Teknikföretagen.

KRAV

Vi söker dig som vill testa att arbeta i ett modernt teknikföretag med såväl svenska som internationella kunder. Vi tror du har ambitionen att få en bred inblick i ett klassiskt svenskt industriföretag, för att sedan studera vidare på teknisk högskola. Som person är du nyfiken, teknikintresserad, ambitiös och har goda kunskaper i engelska.

BOENDE

Boende i möblerad lägenhet i anslutning till anläggningen i Eskilstuna ingår!

ASSAs löfte till kunderna är Unlock Your Life. Se det som en uppmaning! De flesta i Sverige är bekanta med varumärket ASSA. Chanserna är stora att vi finns i din ficka, i din väska eller på din nyckelknippa. De förstklassiga nyckel- och dörrlösningarna som gjort oss kända produceras i Eskilstuna och säljs världen över. ASSA ingår i koncernen ASSA ABLOY som har verksamhet i ett 50-tal länder. Numera jobbar vi med säkerhetslösningar för allt från bostäder till flygplatser.

Du kommer att få göra nedslag på ASSAs avdelningar för produktutveckling, produktion, kvalitet/logistik och information/marknadsföring. Och du får insyn i hela kedjan från idé till färdig lösning. Eskilstuna är basen för jobbet, med eventuella besök på Stockholmskontoret.